Cithakan:Country data Baden-Württemberg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Baden-Württemberg iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Baden-Württemberg.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Baden-Württemberg Jeneng artikel pokok (Baden-Württemberg)
flag alias Flag of Baden-Württemberg.svg Jeneng gambar (File:Flag of Baden-Württemberg.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
DE-BW (view)Cithakan:Country data DE-BWCithakan:Country data DE-BW

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Baden-Württemberg

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo