Cithakan:Country data Artsakh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Artsakh iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Artsakh.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Artsakh Jeneng artikel pokok (Artsakh)
flag alias Flag of Artsakh.svg Jeneng gambar (File:Flag of Artsakh.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
Républik Artsakh (view) Républik Artsakh Artsakh
Républik Nagorno-Karabakh (view) Républik Nagorno-Karabakh Artsakh
Nagorno-Karabakh (view) Nagorno-Karabakh Artsakh

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Artsakh}} Artsakh
  • {{flagicon|Artsakh}}Artsakh

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|Républik Artsakh}}Artsakh
  • {{flagcountry|Républik Artsakh}} Artsakh
  • {{flag|Républik Artsakh}} Républik Artsakh


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Artsakh

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo