Cithakan:Country data Åland Islands

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Åland Islands iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Åland.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Olan Jeneng artikel pokok (Kapuloan Olan)
flag alias Flag of Åland.svg Jeneng gambar (File:Flag of Åland.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ALA (view)Cithakan:Country data ALACithakan:Country data ALA
Åland (view)Cithakan:Country data ÅlandCithakan:Country data Åland

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Åland Islands}} Åland Islands
  • {{flagicon|Åland Islands}}Kapuloan Olan

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Åland Islands

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo