Cithakan:Country data Kapuloan Åland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Åland iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Åland.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Åland Jeneng artikel pokok (Åland)
flag alias Flag of Aaland.svg Jeneng gambar (File:Flag of Aaland.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ALA (view)Cithakan:Country data ALACithakan:Country data ALA
Åland (view)Cithakan:Country data ÅlandCithakan:Country data Åland

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kapuloan Åland}} Kapuloan Åland
  • {{flagicon|Kapuloan Åland}}Åland

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Åland

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo