Cithakan:Anglikanisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bagéyan saka sèri ngenani
Anglikanisme
Canterbury cathedral.jpg
Gréja Anglikan
Latar wuri

Agama Kristen
Reformasi Inggris
Suksèsi apostolik
Gréja Katulik Roma
Tata gréja Episkopal

Tokoh

Thomas Cranmer
Henry VIII
Richard Hooker
Elizabeth I

Prangkat Kaesaan

Uskup Agung Canterbury
Konferensi Lambeth
Dewan Konsultatif Anglikan
Pertemuan Primat

Liturgi lan Ibadat

Kitab Sembayang Bebarengan
Gréja dhuwur · Gréja asor
Gréja wiyar
Gerakan Oxford
39 Artikel

Santo ing Anglikanisme