Cithakan:/Geografi/Afrika/Apa wis pirsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gurun Sahara
  • ...yèn basa Anfillo kang asalé saka Etiopia kulon amung olèh dianggo déning wong diwasa kang umur sadkdhuwuré 60 taun?
  • ...yèn Sahara kuwi sawijining ara-ara paling amba kaloro sak donya? Sin paling amba dhéwé yakuwi Antarktika!
  • ...yèn luwih saka 50% pedunung Afrika nganut agama Islam?