Cikrak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Shovel icon transparent background.png

Cikrak ya iku perkakas kanggo resik-resik sing biasané dienggo karo sapu.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]