Ciechocinek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ciechocinek
POL Ciechocinek COA.svg
Lambang Ciechocinek
120px
Lokasi Ciechocinek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ciechocinek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ciechocinek (Jerman Hermannsbad antara 19391945) iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]