Christoffel van Swol

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gambar:Ggswoll.jpg
Christoffel van Swol

Christoffel van Swoll (Amsterdam, 1663 - Batavia, 12 November 1718), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 19. Dhèwèké maréntah antara taun 17131718.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Abraham van Riebeeck
Gubernur-Jenderal Hindia-Walanda
1713-1718
Diganti déning:
Hendrick Zwaardecroon