Chris Long

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Christopher Long
Katerangan priangga
Jeneng dawa Christopher Michael Long[1]
Tanggal lair (1995-02-25) 25 Fèbruari 1995 (umur 28)[2]
Papan lair Huyton, Inggris
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Crewe Alexandra
Karir nom
2000–2013 Everton
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2015 Everton 0 (0)
2014Milton Keynes Dons (nyileh) 4 (1)
2015Brentford (nyileh) 10 (4)
2015–2018 Burnley 10 (0)
2016–2017Fleetwood Town (nyileh) 18 (4)
2017Bolton Wanderers (nyileh) 10 (1)
2017–2018Northampton Town (nyileh) 38 (9)
2018 Fleetwood Town 8 (0)
2019 Blackpool 17 (2)
2019–2021 Motherwell 54 (11)
2021– Crewe Alexandra 0 (0)
Tim nasional
2010–2011 Inggris U-16 2 (0)
2011 Inggris U-17 4 (2)
2012–2013 Inggris U-18 2 (1)
2013 Inggris U-19 1 (0)
2013–2014 Inggris U-20 5 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:30, 7 June 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:51, 10 October 2014 (UTC)[4]

Christopher Michael Long (lair 25 Februari 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Crewe Alexandra.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Cithakan:Hugman
  2. "Chris Long". Everton FC. Diarsip saka sing asli ing 12 September 2014. Dibukak ing 11 January 2014.
  3. "Barclays Premier League Player Profile Chris Long". Premier League. 2014. Dibukak ing 6 November 2012.
  4. "Chris Long". The FA. Dibukak ing 7 September 2014.