Chotpoti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chotpoti
Chotpoti (cropped).jpg
A plate of Chotpoti, popular in Bengal region.
Jeneng liyanéSotfoti (Sylhet)
JinisStreet food
Panggonan asalBengal region
Tlatah utawa prajaIndian subcontinent
Woworan pokokPotatoes, chickpeas, onions, chillies
Buku masakan: Chotpoti  Médhia: Chotpoti

Chotpoti ( Banggala: চটপটি ), minangka panganan pinggir dalan sing asalé saka tlatah Bengal ing sisih wetan subbawana India . [1]

Chotpoti ing wayah wengi

Pangnan kasebut digawé saka kenthang, bawang, lan brambang sing biasane dicampur karo lombok diwuwuhi endhog godhog.[butuh sitiran] Rasané pedhes lan gurih.[butuh sitiran]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Chotpoti recipe in Bangladesh Recipes