Chorba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chorba
Ready kurban chorba.JPG
JinisSoup or stew
Buku masakan: Chorba  Médhia: Chorba

Chorba utawa shorba minangka salah sawijining jinis sup utawa sup sing ditemokake ing masakan nasional ing saindenging Balkan, Afrika Lor, Eropa Tengah, Eropa Timur, Asia Tengah, Timur Tengah lan anak bawana India .Chorba uga disebut shorba ( Pèrsi: شوربا‎‎ , Arab: شوربة‎‎ , Amharic ), sho'rva ( Basa Uzbèk: шўрва ), Shorwa ( Masalah Lua ing Modhul:Lang larik 1120: attempt to index field 'article_name' (a nil value). ), chora ( Bulgari: чорба ), ciorbă ( Romania ), shurpa ( Rusia: шурпа ), shorpa ( Basa Uyghur: شورپا‎

Macem-macem[besut | besut sumber]