Choi Sooyoung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sooyoung
Choi Soo-young at the Guerilla Date on July 2015 01.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Choi Soo-young
Paraban Sooyoung
Génre K-pop
Pakaryan penyanyi, penari, aktris, pragawati, presenter télévisi, DJ radio
Piranti vokal, drum, gitar
Mangsa akarya 2002–sapunika
Labèl SM Entertainment (2007-sapunika)
Yoshimoto R&C Japan. Co., Ltd (2002-2003)
Sing magepokan Girls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Route 0 (2002-2003)
Sana jaringan http://girlsgeneration.smtown.com

Nama Koréa
Hangul 최수영
Hanja
Alihaksara sing Disampurnakaké Choe Su-yeong
McCune–Reischauer Ch'oe Suyŏng

Choi Sooyoung inggih punika salah satunggalipun anggota saking SNSD/ Girls Generation, girls band saking Koréa. Choi Sooyoung ingkang miyos ing Gwangju, Gyeongig, Koréa Kidul sapanunggalipun dados penyanyi, piyambakipun inggih punika dipuntepangi amargi dados DJ radio, presenter TV, modhèl lan artis. Bakat Sooyoung ing audhisi ingkang dipunlajengaken déning SM Entertainment. Ing taun 2002 Sooyoung menang dados posisi no 1 ing audhisi ingkang gadhah asma Koréa-Japan Ultra Idol Duo.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)