Choi Sooyoung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sooyoung
Choi Soo-young at the Guerilla Date on July 2015 01.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairChoi Soo-young
ParabanSooyoung
GénreK-pop
Pakaryanpenyanyi, penari, aktris, pragawati, presenter télévisi, DJ radio
Pirantivokal, drum, gitar
Mangsa akarya2002–sapunika
LabèlSM Entertainment (2007-sapunika)
Yoshimoto R&C Japan. Co., Ltd (2002-2003)
Sing magepokanGirls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Route 0 (2002-2003)
Sana jaringanhttp://girlsgeneration.smtown.com

Nama Koréa
Hangul최수영
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaChoe Su-yeong
McCune–ReischauerCh'oe Suyŏng

Choi Sooyoung inggih punika salah satunggalipun anggota saking SNSD/ Girls Generation, girls band saking Koréa. Choi Sooyoung ingkang miyos ing Gwangju, Gyeongig, Koréa Kidul sapanunggalipun dados penyanyi, piyambakipun inggih punika dipuntepangi amargi dados DJ radio, presenter TV, modhèl lan artis. Bakat Sooyoung ing audhisi ingkang dipunlajengaken déning SM Entertainment. Ing taun 2002 Sooyoung menang dados posisi no 1 ing audhisi ingkang gadhah asma Koréa-Japan Ultra Idol Duo.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)