Choi Sooyoung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sooyoung
Choi Soo-young at the Guerilla Date on July 2015 01.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Choi Soo-young
Paraban Sooyoung
Génre K-pop
Pakaryan penyanyi, penari, aktris, pragawati, presenter télévisi, DJ radio
Piranti vokal, drum, gitar
Mangsa akarya 2002–sapunika
Labèl SM Entertainment (2007-sapunika)
Yoshimoto R&C Japan. Co., Ltd (2002-2003)
Sing magepokan Girls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Route 0 (2002-2003)
Sana jaringan http://girlsgeneration.smtown.com

Asma Koréa
Hangul 최수영
Hanja
Alihaksara sing Disampurnakaké Choe Su-yeong
McCune–Reischauer Ch'oe Suyŏng

Choi Sooyoung inggih punika salah satunggalipun anggota saking SNSD/ Girls Generation, girls band saking Korea. Profil saking Sooyoung inggih punika:

  1. Asma: Sooyoung
  2. Asma lair: Choi Soo Young
  3. Makna asma: godhong sekar ingkang méwah
  4. Asma ing SNSD/ Girls Generation: Fun Loving Princess
  5. Asma sapanunggalipun: A Person with long body, Long Legs, Model, Foot God, Interuptor, Syoung
  6. Tanggal lair: 10 Februari 1990
  7. Gol. getih: O
  8. Inggilipun: 170 sentimeter
  9. Posisi ing SNSD/Girls Generation: biyantu vokal
  10. No favorit: 08
  11. Hobi: Dhahar
  12. Spesial: Basa Jepang, Dance
  13. Tembang favorit ing SNSD/Girls Generation: Complete[1]

Karir Choi Sooyoung[sunting | Owah sumber]

Choi Sooyoung ingkang miyos ing Gwangju, Gyeongig, Koréa Kidul sapanunggalipun dados penyanyi, piyambakipun inggih punika dipuntepangi amargi dados DJ radio, presenter TV, modhèl lan artis. Bakat Sooyoung ing audhisi ingkang dipunlajengaken déning SM Entertainment. Ing taun 2002 Sooyoung menang dados posisi no 1 ing audhisi ingkang nggadhahi asma Koréa-Japan Ultra Idol Duo.[2]

Cathetan suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ (id)duniabaca.com(dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Choi_Sooyoung&oldid=932547"