Children of Troubled Times

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Children of Troubled Times
Sonsanddaughtersintimeofstormmovieposter.jpg
DisutradaraniXu Xingzhi
Ditulis déningTian Han
Xia Yan
DibintangiYuan Muzhi
Wang Renmei
Perusahaan
prodhuksi
Tanggal metu
24 May 1935; 87 taun kapungkur (24 May 1935)
NagaraChina
BasaMandarin
Children of Troubled Times
Cina Padatan 風雲兒女
Cina Prasaja 风云儿女
Werdi literalStorm Sons [&] Daughters
Children of the Storm

Children of Troubled Times, uga diarani minangka Fēngyún Érnǚ, Scenes of City Life, Children of the Storm, lan terjemahan liyane, yaiku filem Tiongkok patriotik taun 1935 sing dikenal minangka asal usul "Barisan Para Sukarelawan", lagu kebangsaan Republik Rakyat Tiongkok. Filem kasebut disutradharani dening Xu Xingzhi lan ditulis dening Tian Han lan Xia Yan. Yuan Muzhi meranke intelektual sing mabur saka ketegangan ing Shanghai kanggo ngedorong Wang Renmei sing urip berkemewahan kanggo melu pemberontakan Tiongkok sawise kancane seda.

Cathetan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  • Pickowicz, Paul G. (Jan 1991), "The Theme of Spiritual Pollution in Chinese Films of the 1930s", Modern China, 17 (1): 38–75, doi:10.1177/009770049101700102, S2CID 144631565

Pranala jaba[besut | besut sumber]