Chicharrón

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Chicharrón
ChicharronMixto.JPG
Chicharrón mixto
AjanganAppetizer
Panggonan asalSpain
Tlatah utawa prajaAndalusia
Hawa ajanganHot or cold
Woworan pokokPork
Buku masakan: Chicharrón  Médhia: Chicharrón

Chicharrón ( Pangucap cara Spanyol: [tʃitʃaˈron] , Andalusian: [ʃiʃaˈron] , chicharrones jamak  ; Basa Portugis: torresmo    ; Filipino  ; Chamorro ) yaiku panganan sing umumé dumadi saka weteng daging babi utawa rind daging babi . Chicharrón bisa uga digawé saka iwak pitik, daging domba utawa daging sapi.