Chicharrón

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chicharrón
ChicharronMixto.JPG
Chicharrón mixto
AjanganAppetizer
Panggonan asalSpain
Tlatah utawa prajaAndalusia
Hawa ajanganHot or cold
Woworan pokokPork
Buku masakan: Chicharrón  Médhia: Chicharrón

Chicharrón ( Pangucap cara Spanyol: [tʃitʃaˈron] , Andalusian: [ʃiʃaˈron] , chicharrones jamak ; Basa Portugis: torresmo   ; Filipino ; Chamorro ) yaiku panganan sing umumé dumadi saka weteng daging babi utawa rind daging babi . Chicharrón bisa uga digawé saka iwak pitik, daging domba utawa daging sapi.