Cheryl Hines

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cheryl Hines
Cheryl Hines 2011 AA.jpg
Pakaryanpelawak, aktor lan pembawa acara

Cheryl Ruth Hines (lair ing Amérikah Sarékat, 21 Sèptèmber 1965; umur 55 taun) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]