Cheryl Hines

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cheryl Hines
Cheryl Hines 2011 AA.jpg
Pakaryanpelawak, aktor lan pembawa acara

Cheryl Ruth Hines (lair ing Amérikah Sarékat, 21 Sèptèmber 1965; umur 54 taun) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]