Cheryl Hines

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cheryl Hines
Cheryl Hines 2011 AA.jpg
Pakaryan pelawak, aktor lan pembawa acara
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.

Cheryl Ruth Hines (lair ing Amérika Sarékat, 21 Sèptèmber 1965; umur 52 taun) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]