Cheryl Hines

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Cheryl Hines
Lair 21 Sèptember 1965 (umur 50)
Flag of the United States.svg Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak, aktor lan pembawa acara

Cheryl Ruth Hines (dipunlairaken ing Amerika Serikat, 21 September 1965; umur 50 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cheryl_Hines&oldid=964320"