Cheryl Hines

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cheryl Hines
Lair 21 September 1965 (umur 49)
Flag of the United States.svg Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak, aktor lan pembawa acara

Cheryl Ruth Hines (lair ing Amerika Serikat, 21 September 1965; umur 49 taun) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cheryl_Hines&oldid=873959"