Menyang kontèn

Cheryl Hines

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cheryl Hines
Pakaryanpelawak, aktor lan pembawa acara

Cheryl Ruth Hines (lair ing Amérikah Sarékat, 21 Sèptèmber 1965; umur 58 taun) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]