Cheryl Hines

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cheryl Hines
Lair (1965-09-21) Sèptèmber 21, 1965 (age 50)
 Amérika Sarékat Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak, aktor lan pembawa acara

Cheryl Ruth Hines (lair ing Amerika Serikat, 21 September 1965; umur 50 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cheryl_Hines&oldid=964320"