Cherly Yuliana Anggraini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cherly Yuliana Anggraini
Cherly Yuliana Anggraini
Latar wuri
Jeneng liya Cherly ChiBi
Lair ( 1991 -07-21) Juli 21, 1991 (umur 28)
Pekanbaru Indonésia Indonésia
Jinis Musik Pop, soul
Pakaryan Penyanyi, Modhèl
Taun aktif 2010-sekarang
Agama Kristen

Cherly Yuliana Anggraini utawa asring kasebat Cherly ChiBi lair ing Pekanbaru, Riau , 21 Juli 1991; umur 28 taun, ya iku panjenengané pamimpin saka Girl Band Cherry Belle saka Indonésia.

Biografi[besut | besut sumber]

Cherly Yuliana Anggraini kang nduwèni nama jangkep ya iku Cherly ChiBi, uga misuwur minangka sesebatan Cherly Juno. Ndhuweni dedeg dhuwur 160 cm lan bobot 44 kg. Cherly kuliah ing pawiyatanluhur President University. Salah sijiné hobi utawa kasenengan Cherly ya iku menyanyi, nari, sorak. Cherly dadi pamimpin sak Cherry Belle.

Diskografi[besut | besut sumber]

Filem televisyen[besut | besut sumber]

Filem[besut | besut sumber]

Siri televisyen[besut | besut sumber]

Acara realiti[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]