Chef Degan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chef Degan
200px
Lair Degan Septoadji Supriyadi
Pakaryan Koki

Degan Septoadji (lair ing Jakarta, 1 Sèptèmber 1967; umur 51 taun) utawa kang misuwur kanthi jeneng Chef Degan ya iku salah sawijining koki kang dadi misuwur sawisé dadi juri ing acara MasterChef. Panjenengane dipilih dadi juri ing taun 2012 ganti juri sadurungé Vindex Tengker.

Telung puluh taun ing donya masak, gawé Chef Degan khatam ing donya masak.

Padha karo Chef Vindex, piyantun kang duweni asma lengkap Degan Septoadji Supriyadi iki ora gelem paserta kang tetandingan ing program 'MasterChef Indonesia 2' namung masak kanggo kapentingan golèk kemisuwuran.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:MasterChef (Indonésia)