Chełmek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chełmek
POL Chełmek COA.svg
Lambang Chełmek
120px
Lokasi Chełmek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 9.115 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chełmek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Chełmek iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 9.115 jiwa.