Charlie Haas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Charlie Haas
CharlieHaasRaisingArms.jpg
Haas in 2009
Jeneng lairCharles Doyle Haas II
Lair (1972-03-27) Maret 27, 1972 (umur 48)
Edmond, Oklahoma, United States
OmahFrisco, Texas, United States
SisihanJackie Gayda (o. 2005)
Anak4
KulawargaRuss Haas (brother)
Hugh Devore (grandfather)
Professional wrestling career
JulukanCharlie Haas[1]
MVC[1]
R.C. Haas[1]Mr. Fiscal[1]
Dhuwur6 ft 2 in (1.88 m)
Bobot249 lb (113 kg)
AsalDallas, Texas[2][3]
Dilatih déningJim Kettner
Dhebut1996[1]
Pansiyun2013[4]

Charlie Doyle Haas II (lair ing Edmond, Oklahoma, Amérika Sarékat 27 Maret 1972; umur 47 taun) iku atlit gulat saka Amérikah Sarékat.

Laku pakaryan[besut | besut sumber]

Ing wiwitané, Haas iku sawijining atlit gulat amatir kang uga ngangsu kawruh ing University of Seton Hall kanthi antuk béyasiswa gulat. Haas miwiti kariré minangka atlit gulat profésional awit taun 1996 bebarengan karo seduluré, ya iku Russ Haas. Karoné iku wis tau menang manéka warna kajuwaran gulat. Ing 22 Juli 1998, Haas lan seduluré menang kajuwaran Jersey All Pro Wrestling (JAPW) kanthi ngalahaké The Skin Head Express. Ing 21 Mèi , Haas lan seduluré menang manèh dadi juwara kanthi ngalahaké The Big Unit (Rick Silver lan Dave Desire). Kekaroné panggah mapan ing prédhikat iku mau tumekan 25 Fèbruari 2000, jalaran kasoran nalika ngadhepi Da Hit Squad. Sasuwéné taun 2000, Haas lan seduluré uga mèlu kajuwaran gulat Pennsylvania lan kajuwaran East Coast Wrestling Association (ECWA). Ing kajuwaran iku mau, kekaroné menang lan kasil ngasoraké The Backseat Boyz (Trent Acid lan Johnny Kashmere). Sawisé nandhatangani kontrak klawan WWE, Haas lan seduluré ditugasaké ing laladan pangembangan WWE, wondéné kekaroné kasil menangaké kajuwaran dwi ing MCW Kidul kanthi telung puteran. Sawisé surudé Russ ing taun 2001 jalaran lelara serangan jantung, Haas wiwit mèlu kumpetisi tunggal lan kasil menang ing HWA Heavyweight Championship.

Babad urip[besut | besut sumber]

Ing tanggal 10 Juni 2005, Haas krama klawan kanca kang padha-padha atlit gulat, aran Jackie Gayda. Ing 14 Dhésèmber 2006, kekaroné pinaringan anak wadon sepisan kang dijenengi Kayla Jacquelyn Haas. Anak wadon kang nomer loro ya iku Taylor Suzanne Haas lair ing 17 Sèptèmber 2008. Saliyané dadi atlit gulat, Charlie Haas lan Jackie uga nduwèni toko kaséhatan kang dodolan manéka warna suplemèn, vitamin, lan panganan-panganan nutrisi. Toko kang dijenengi "Custom Muscle Nutrition and Smoothie Shop" iki dibuka wiwit Oktober 2008 ing Frisco, Texas. Ing 1 Juni 2010, Haas lan Gayda pinaringan anak lanang kang sepisanané lan dijenengi Thomas Russell Haas, banjur disusul lairé anak lanang kaping loroné ya iku ing tanggal 23 Juli 2012.

Kajuwaran lan préstasi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng OWOW
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng WWE Bio
  3. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng ROH
  4. www.pwtorch.com
  5. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Ballpark Brawl V
  6. "ECWA Hall Of Fame Inductees". East Coast Wrestling Association. Dijupuk 2007-12-20. 
  7. "Charlie Haas". Family Wrestling Entertainment. Dijupuk 2020-06-04. 
  8. Kreikenbohm, Philip. "IHWE California West Coast Heavyweight Championship « Titles Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database". www.cagematch.net. Dijupuk 28 March 2018. 
  9. Kreikenbohm, Philip. "IHWE DFW Championship « Titles Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database". www.cagematch.net. Dijupuk 28 March 2018. 
  10. Kreikenbohm, Philip. "IHWE Heavyweight Championship « Titles Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database". www.cagematch.net. Dijupuk 28 March 2018. 
  11. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng JAPWHOF
  12. "HAAS BACK IN THE RING, HEADLOCKED UPDATE, LES THATCHER, SUNNY, NECW ANNIVERSARY NEXT WEEK AND MORE NEWS - PWInsider.com". www.pwinsider.com. Dijupuk 28 March 2018. 
  13. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng NWATexas
  14. "Log In or Sign Up to View". www.facebook.com. Dijupuk 28 March 2018. 
  15. Kreikenbohm, Philip. "Texoma Pro Tag Team Championship « Titles Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database". www.cagematch.net. Dijupuk 28 March 2018. 
  16. Kreikenbohm, Philip. "OVW Brews & Bruises « Events Database « CAGEMATCH - The Internet Wrestling Database". www.cagematch.net. Dijupuk 28 March 2018.