Menyang kontèn

Charles Fleischer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Fleischer, 2011

Charles Fleischer (lair ing Amérikah Sarékat, 27 Agustus 1950; umur 73 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku

[besut | besut sumber]