Charles Fleischer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fleischer, 2011

Charles Fleischer (lair ing Amérika Sarékat, 27 Agustus 1950; umur 68 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]