Charles Dawson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Charles Dawson (1864 – Agustus 1916) ya iku arkeolog amatir Karajan Manunggal sing ngeklaim pira-pira penemuan sing jebulane kebukti dadi apus krama, kalebu uga manusa Piltdown, sing dipresentasike ing taun 1912. Ndekne sok uga teka sewektu penemuan ing situs arkéologi, utawa ndekne dhéwé sing nemu. Dawson séda prematur amarga septicaemia.