Charles Baur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Charles Baur (lair 20 Desember 1929 - surut 2 Januari 2015, umuré nalika surut 85 taun), iku pulitikus Prancis, pesirah DPRD Picardy antara taun 1976–1978, lan manèh antara taun 1985–2004.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]