Cemèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Anak kucing domestik

Cemeng yaiku kucing enom . Sawise lair, anak kucing nampilake altrisitas utama lan gumantung banget marang ibune supaya bisa urip . Dheweke biasane ora mbukak mata nganti pitung nganti sepuluh dina. Sawise udakara rong minggu, anak kucing cepet ngrembaka lan miwiti njelajah jagad kasebut ing njaba sarang. Sawise telung nganti patang minggu, dheweke wiwit mangan panganan padhet lan tuwuh untu diwasa. Anak kucing domestik minangka kewan sosial lan biasane seneng kekancan karo manungsa.

Anak kucing mbukak kaping pisanan
Sampah anak kucing sing nyedhot ibune
Bocah-bocah cilik ireng bocah yatim piatu ing Los Angeles, nuduhake kurang gizi