Cells at Work!

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cells at Work! (はたらく 細胞 Hataraku Saibō?) yaiku sawijining seri manga Jepang kang ditulis lan digambar dening Akane Shimizu. Seri iki minangka antropomorfik sel ing awak manungsa, kanthi protagonis sel getih abang. Mangane wis dirilis ing Majalah Kodansha shōnen sing disebut Monthly Shōnen Sirius wiwit Maret 2015. Serial adaptasi anime karya David Production dirilis tanggal 7 Juli 2018.

Pranala njaba[besut | besut sumber]