Caubelayu, Marga, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Caubelayu
Désa
Caubelayu kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Caubelayu
Caubelayu
Caubelayu kapernah ing Bali
Caubelayu
Caubelayu
Caubelayu kapernah ing Indonésia
Caubelayu
Caubelayu
Koordhinat: 8°27′16″S 115°12′28″E / 8.45438°S 115.20769°E / -8.45438; 115.20769Koordhinat: 8°27′16″S 115°12′28″E / 8.45438°S 115.20769°E / -8.45438; 115.20769
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanMarga

Caubelayu iku désa ing Kacamatan Marga, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Marga, Tabanan