Catherine Coleman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Catherine Coleman
Antariksawati NASA
KabangsanAmerika Sarekat
Lair (1960-12-14) Dhésèmber 14, 1960 (umur 61)
Charleston, Carolina Kidul
Pedamelan sanèsKimiawati
Alma materMassachusetts Institute of Technology, University of Massachusetts Amherst
PeringkatKolonel, Angkatan Udhara Amerika Sarekat, pensiun
MisiSTS-73, STS-93, Soyuz TMA-20 (Ekspedisi 26/27)
Èmblem misiSts-73-patch.png Sts-93-patch.jpg ISS Expedition 26 Patch.png ISS Expedition 27 Patch.png

Catherine Grace "Cady" Coleman (lair 14 Dhésèmber 1960; umur 61 taun) yaiku kimiawati, mantan perwira Angkatan Udhara Amerika Sarekat lan pensiunan antariksawati NASA.[1] Ia meniuka veteran loro misi pesawat ulang alik lan datheng menyang Setatsiyun Antariksa Internasional ing 23 Mei 2011, minangka anggota kru Ekspedisi 27 sawise ngejalani 159 dina ing luar angkasa.

Referensi[besut | besut sumber]

 Artikel ini berisi bahan berstatus domain umum dari situs web atau dokumen National Aeronautics and Space Administration.

  1. "Astronaut Bio: Catherine Coleman (01/2012)". nasa.gov.

Pranala jaba[besut | besut sumber]