Caravaca de la Cruz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Caravaca de la Cruz

Caravaca de la Cruz iku sawijining kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Padunungé watara 25.688 jiwa (2007).

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Caravaca de la Cruz ing Wikivoyage