Caravaca de la Cruz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Caravaca de la Cruz

Caravaca de la Cruz iku sawijining kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Sing ndunungi watara 25.688 jiwa (2007).

Pranala njaba[besut | besut sumber]