Caravaca de la Cruz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Caravaca de la Cruz

Caravaca de la Cruz iku sawijining kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Sing ndunungi watara 25.688 jiwa (2007).

Pranala njaba[besut | besut sumber]