Carang Gèsing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Carang Gesing inggih punika salah satunggaling dhedhaharan tradhisional ingkang wujudipun kados nagasari, nanging sanès nagasari.