Canton Glarus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanton Glarus
Lambang Kanton Glarus
Peta Swiss nuduhaké Kanton Glarus
Ibu kutha Glarus
Wilayah 685 km² (Peringkat ke-17)
Titik paling dhuwur Tödi 3614 m
Cacah pedunung (2006) 38084 (Peringkat ke-23)
56 /km²
Bergabung 1352
Singkatan GL
Basa Jerman
Eksekutif Regierungsrat (7)
Legislatif Landsgemeinde (Landrat (80)
Kuthamadya 25 buah
Distrik tidak ada
Situs resmi www.GL.ch
Peta Kanton Glarus

Kanton Glarus (basa Prancis: Glaris, basa Italia: Glarona, basa Romansh: Glaruna) ya iku sawijining kanton ing Swiss kang nduwèni jembang wewengkon 685 km² lan populasi 38.300 jiwa (2003). Kutha krajan Glarus ya iku Glarus.

Pandhudhuk kanton kang biasa nuturake lan migunakake basa Jerman.

Kotamadya[besut | besut sumber]

Glarus kawengkar dumadi 25 kotamadya (gemeinden):


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Canton_Glarus&oldid=984452"