Candi dukuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Candhi Dukuh iku candhi sing panggone wonten ing Jawa Tengah kapernah punika ing laladan Ambarawa.[1] Kapernah panggone candhi punika ing Désa Rowoboni, Kecamatan Banyubiru, Kabupatèn Ambarawa.[2] Candhi punika penginggalanipun kerajan majapahit ya iku kepemimpinane prabu Brawijaya.[2]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. Van Hoeve; Hassan Shadily. Ensiklopedia Indonésia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. k. 868.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthor= (pitulung)
  2. a b "Candhi Dukuh". Dijupuk 2 Mèi 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)