Candhi Dhukuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Candi dukuh)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Candhi Dukuh iku candhi sing papané wonten ing Jawa Tengah kapernah wonten ing laladan Ambarawa.[1] Kapernah panggon candhi menika ing Désa Rowoboni, Kecamatan Banyubiru, Kabupatèn Ambarawa.[2] Candhi punika panginggalanipun kerajan majapahit yaiku jamané Prabu Brawijaya sing mimpin.[2]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. Van Hoeve; Hassan Shadily. Ensiklopedia Indonésia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. k. 868.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthor= (pitulung)
  2. a b "Candhi Dukuh". Dijupuk 2 Mèi 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)