Candhi Batujaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candhi Batujaya

Candhi Batujaya yaiku candhi kang manggon ing kampung lan sawah kang ambané lima kilométer persegi. Candhi iki isiné ana lewih sangka 30 candhi kang awalé awujud kaya gundukan lemah kang mirip Bukit Tumulus utawa Bukit Umur. Sepisan ditemokakè kompleks candhi kasebut ana ing taun 1984 dèning tim arkéologi Universitas Indonésia lan dikedhuk ana ing taun 1985.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sedyawati, Edi, 1938-; Indonesia. Direktorat Pelestarian Cagar Budaya dan Permuseuman,. Candi Indonesia (Cetakan pertama ed.). [Jakarta]. ISBN 9786021766934. OCLC 886882212.CS1 maint: extra punctuation (link) CS1 maint: multiple names: authors list (link)