Calung Banyumasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Calung Banyumasan kuwe kelebu kesenian tradisionil asli Banyumas. Seliane nganggo piranti tetabuhan sing digawé sekang pring, racaké ditambahi swara cangkemé sing nabuh.