Cake (band)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cake
Cake Band.jpg
Band Cake nalika isih wutuh
Pratélan latar wuri
Saka Sacramento, California, Amérika Sarékat
Génre Alternative rock
Mangsa akarya 1991 - saiki
Labèl Capricorn, Columbia, Upbeat
Sing magepokan Deathray
Sana jaringan cakemusic.com
Anggota John McCrea
Vince DiFiore
Xan McCurdy
Gabe Nelson
Paulo Baldi
Tilas anggota Greg Brown
Victor Damiani
Shon Meckfessel
Pete McNeal
Todd Roper
Frank French

Cake ya iku band sing gawé aliran alternatip rock asalé saka kutha Sacramento, California, Amérika Sarékat. Cake iku uga band sing umuré wis 21 taun. Wis ganti personil kaping enem.[1] Band iki saiki ana ing formasi anyar, ya iku John McCrea, trumpèt Vince DiFiore, gitaris Xan McCurdy, bassis Gabe Nelson, lan drummer Paulo Baldi. Cake iku digawé nalika taun 1991 kanthi formasi kapisan ya iku McCrea, DiFiore, Greg Brown, Frank French, lan Shon Meckfessel, ya iku wang sing metu saka band banjur digantèkaké karo Nelson. [2]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album ing studio
Taun Dhetil Posisi grafik puncak Certifications
(wates pangadolan)
US
[3]
AUS
[4]
CAN
[3][5]
CHE
[6]
FRA
[7]
GER
[8]
NLD
[9]
NOR
[10]
NZL
[11]
UK
[12]
1994 Motorcade of Generosity
  • Dirilis: 7 Fèbruari 1994
    • Re-issued: 9 Juni 2008
  • Labèl: Capricorn (942035) / Upbeat (2)
  • Format: CD, CS, LP
1996 Fashion Nugget
  • Dirilis: 17 September 1996
  • Labèl: Capricorn (532867)
  • Format: CD, CS, LP
36 9 64 20 49 71 28 41 53
1998 Prolonging the Magic
  • Dirilis: 6 Oktober 1998
  • Labèl: Capricorn (538092)
  • Format: CD, CS
33 28 64 15 84
2001 Comfort Eagle
  • Dirilis: 24 Juli 2001
  • Labèl: Columbia (5015402)
  • Format: CD, CS
13 27 7 31 41
2004 Pressure Chief
  • Dirilis: 5 Oktober 2004
  • Labèl: Columbia (5174502)
  • Format: CD
17 44 79 95
2011 Showroom of Compassion
  • Dirilis: 11 Januari 2011
  • Labèl: Upbeat (99332)
  • Format: CD, DI
1 15

Anggota band[besut | besut sumber]

Anggota saiki
  • John McCrea – vokalis, gitar akustik, piano, organ, vibraslap (1991–saiki)
  • Vince DiFiore – trumpèt, keyboard, melodica, guiro, penynyi wuri (1991–saiki)
  • Xan McCurdy – gitar èlèktrik, penyanyi wuri (1997-saiki)
  • Gabe Nelson – gitar bass, penyanyi wuri (1992–1994, 1997–saiki)
  • Paulo Baldi – drum, cowbell, tamborin, penyanyi wuri (2004–saiki)
Tikas anggota
Garis wektu

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Montgomery, James (August 2, 2001). "Cake man talks about economic importance of short skirts". UWIRE.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung);
  2. ^ Green, Joshua (October 10, 1996). "Taking Cake". Westword (Village Voice Media).  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung);
  3. ^ a b "Cake > Charts & Awards > Billboard Albums". Allmusic. Rovi Corporation. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  4. ^ "Discography Cake". Hung Medien. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  5. ^ "Cake Top Albums/CDs positions". RPM. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  6. ^ "Discographie Cake" (ing basa German). Hung Medien. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  7. ^ "Discographie Cake" (ing basa French). Hung Medien. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  8. ^ Posisi grafik puncak kanggo Cake ing Jerman:
  9. ^ "Discografie Cake" (ing basa Dutch). Hung Medien. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  10. ^ "Discography Cake". Hung Medien. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  11. ^ "Discography Cake". Hung Medien. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  12. ^ Zywietz, Tobias. "Chart Log UK: Chris C. – CZR". Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  13. ^ a b c "RIAA certifications". Recording Industry Association of America. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  14. ^ a b "Gold Platinum Database: Cake". Canadian Recording Industry Association. Dijupuk 30 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]