Buku Abang Cilik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Buku abang cilik kaadol ing Tiongkok

Pethikan saka Ketua Mao Zedong (aksara Cina prasaja: 毛主席语录; aksara Cina adat: 毛主席語錄; pinyin: Máo Zhǔxí Yǔlù) yakuwi buku kang isiné pethikan saka sesorah lan tulisané Mao Zedong, tilas ketua Parté Komunis Tiongkok, kang dibabar déning pamarèntah Tiongkok ing taun 1964 nganti tekan 1976. Vérsi populèr dhéwé yakuwi vérsi kang cilik karebèn bisa digawa kanthi gampang. Wong vérsi mau dibabar kanthi warna abang, mula dadi misuwur ing Kulon minangka "buku abang cilik".