Buko Salad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
  • Tuladba buko salad
    Buko salad yaiku sajian panutup saka filipina. Hidangan iki adedasar klapa mudha kang dicampuri maneka warna woh wohan.