Budisuharto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Budisuharto ya iku pimpinan Cabang Utama Lippobank Semarang kalairan ing Semarang, 20 Desember 1958.[1] Agamané Kristen Protéstan.

Riwayat pendhidhikan[besut | besut sumber]

Dhèwèké suda saka SMA Karangturi kanthi gelar terbaik lan Pelajar Teladan II se-kota madya Semarang taun 1977. Dhèwèké uga sempet nerusaké  ing Fakultas Teknik Sipil Universitas Katolik Parahyangan, sanadyan tekan tingkat IV. Taun 1986, suda dadi sarjana ekonomi jurusan manajemen ing Universitas Katolik Parahyangan.

Riwayat karir[besut | besut sumber]

Budisuharto wis tau njabat dadi dosèn STIP Bandung (1986-1988), dosèn Universitas Kristen Maranatha Bandung (1987-1989), Koordinator Pelaksana Perkuliahan lan Pendidikan Komputer ing Universtas Maranatha Bandung (1987-1989), Koordinator Pendidikan Komputer ing manéka warna SD, SLTP, lan SLTA ing kutha Bandung (1985-1989), Bagian Pendidikan Komputer lan Pengembangan Perangkat Lunak ing PT. Sidola Bandung (1985-1989). Saiki, dhèwèké mapan ana ing Jl. Tumpang 49, Semarang (telp. 314318) lan kantoré mapan ing Jl. Pemuda 102-104, Semarang, (telp. 5105617). Budisuharto dipilih kanggo dadi pimpinan Cabang Utama Lippobank pas iseh enom amarga gaya kepemimpinan lan filsafat uripé ya iku "Make Others Happy".

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Sadono SY, Bambang, ed. (1991). Tokoh dan Potensi Kunci Jawa Tengah (Apa & Siapa 1991-1992). Semarang: Citra Almamater. kk. 24–25.