Bruno Major

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bruno Major
Lair1988 atau 1989
Northampton, Inggris
GénreR&B, pop
PakaryanPenyanyi, penulis lagu, gitaris
PirantiGitar[1]
Mangsa akarya2014–sekarang
Sing magepokan
Sana jaringanbrunomajor.com

Major Bruno (lair ing taun 1988 utawa 1989) [2] yaiku penyanyi, panulis lagu lan gitaris asal Inggris. Album kapisané, A Song for Every Moon diluncurake ing 2017.

Karir[besut | besut sumber]

Ing tanggal 21 Januari 2014, Major ngluncurake patang lagu Live EP ing Virgin Records, piyambakipun makarya kaliyan produser Ethan Johns saderengipun dipunbebasaken saking labelipun. [3] [4] Ing wulan Agustus 2016, Major ngumumake dheweke bakal nulis, ngrekam lan ngluncurake siji lagu saben sasi ing sataun, sing hasile yaiku album R&B sing isine 12 lagu A Song for Every Moon, dirilis tanggal 3 November 2017. [2] [5]

Urip pribadi[besut | besut sumber]

Major iku asale saka Northampton, Inggris. [6] Panjenengané pindhah menyang London ing taun 2011. [1] Karir dheweke asale saka musik Jaz, dheweke mulai dadi gitaris sesi wiwit umur 16 taun, kanggo artis, kalebu Lalah Hathaway.[7] [8] Sedhèrèkipun, Dot Major, inggih punika anggota grup indie London Grammar.[1]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]

  • Live (EP, 2014)
  • A Song For Every Moon (2017)

Katon[besut | besut sumber]

  • "Shelter" dening MJ Cole nampilake Bruno Major (2017)

Karangan lagu lan produksi[besut | besut sumber]

Taun Artis Album Lagu Kredit
2016 Liv Dawson "Tapestry" Panulis, produser
Open Your Eyes "Still" Panulis, produser
"Open Your Eyes" Panulis
SG Lewis Yours "Yours" Panulis
"Holding Back" Panulis
"Gone" Panulis
2017 Jack Vallier Rebekah "Good for You" Panulis, produser
"The Boy You Knew" Panulis, produser
SG Lewis "Times We Had" Panulis
Sarah Close Caught Up "Perfect After All" Panulis, produser
XamVolo "Old Soul" Panulis, produser
Liv Dawson "Somewhere Good" Panulis, produser
Eliza "Alone & Unafraid" Panulis, produser
2018 Aquilo ii "The Road Less Wandered" Panulis
SG Lewis Dark "Dreaming" Panulis

Catetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c Taylor, Trey (19 March 2018). "BRUNO MAJOR'S MUSIC IS DESIGNED TO MAKE YOU CRY". Interview Magazine. Dibukak ing 5 December 2018.
  2. a b Feldberg, Isaac (1 March 2018). "Bruno Major aims for the stars". Boston Globe. Dibukak ing 30 November 2018.
  3. Oswald, Angelica (21 February 2014). "Bruno Major: The next big thing". Cliche Magazine. Dibukak ing 30 November 2018.
  4. "Bruno Major on How He Found Success as an Independent Artist". awal.com. Dibukak ing 30 November 2018.
  5. Machin, Jennifer (20 March 2018). "Meet Bruno Major, British R&B Singer-Songwriter & Sam Smith Tourmate". Billboard. Dibukak ing 30 November 2018.
  6. O'Connor, Roisin (21 March 2018). "Bruno Major shares stunning video for 'Places We Won't Walk' with footage from Jan Van Ijken short film". The Independent. Dibukak ing 5 December 2018.
  7. Wood, James (18 April 2018). "Guitarist Bruno Major Talks Songwriting, Touring with Sam Smith". Guitar World. Dibukak ing 5 December 2018.
  8. "BRUNO MAJOR & THE PERFECT IMPERFECTIONS (INTERVIEW)". Urban Soul. 14 November 2016. Dibukak ing 5 December 2018.