Brambut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sekam pari

Brambut (utawa tetedan beras) yaiku bagian sing Tutupéng nglindhungi saka pari-parian beras . Saliyane nglindhungi pari sajrone musim panen, lambung beras bisa digunakake minangka bahan bangunan, pupuk, bahan isolasi, utawa bahan bakar . Tanduran pari minangka bagean saka jagung pari.