Borne Sulinowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Borne Sulinowo
POL Borne Sulinowo COA.svg
Lambang Borne Sulinowo
120px
Lokasi Borne Sulinowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Borne Sulinowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Borne Sulinowo (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Borne_Sulinowo&oldid=1091054"