Borne Sulinowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Borne Sulinowo
POL Borne Sulinowo COA.svg
Lambang Borne Sulinowo
120px
Lokasi Borne Sulinowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Borne Sulinowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Borne Sulinowo (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.