Borek Wielkopolski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Borek Wielkopolski
POL Borek Wielkopolski COA.svg
Lambang Borek Wielkopolski
120px
Lokasi Borek Wielkopolski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Borek Wielkopolski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Borek Wielkopolski (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.