Bontonompo Kidul, Gowa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bontonompo Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènGowa

Bontonompo Kidul iku kecamatan ing Kabupaten Gowa Propinsi Sulawesi Kidul Indonésia.

  • Salajangki
  • Bontosunggu
  • Pabundukang
  • Tindang
  • Tanrara
  • Salajo
  • Jipang
  • Sengka