Bonggo, Sarmi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Sarmi {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Bonggo iku dhistrik ing Kabupaten Sarmi Propinsi Papua.

Kabupaten Sarmi


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bonggo,_Sarmi&oldid=1035482"