Menyang kontèn

Bom Gréja Santa Anna lan HKBP 2001

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Cithakan:Terorisme ing Indonésia Bom Gréja Santa Anna lan HKBP iku prastawa jeblugan bom ing Gréja Santa Anna lan Gréja Huria Kristen Batak Protèstan (HKBP) ing Kawasan Kalimalang, Jakarta Wétan, tanggal 22 Juli 2001.

Watara jam 07.05, bom njeblug ing sajeroning ruangan Gréja Santa Anna ing Jalan Laut Arafuru Blok A7/7, Duren Sawit. Ing ing sajeroning wektu sing mèh padha, watara jam 06.55, bom uga njeblug ing lapangan parkir Gréja Huria Kristen Batak Protèstan (HKBP) Jatiwaringin.[1][2]

Jeblugan ing Gréja Santa Anna kaedadéyan nalika pastor pinuju khotbah

5 jiwa tiwas.

Rujukan

[besut | besut sumber]
  1. Kompas cetak, Senin, 23 Juli 2001
  2. BOM GUNCANG GEREJA SANTA ANNA DAN HKBP, Glorianet