Boloh, Toroh, Grobogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Boloh
Désa
Boloh kapernah ing Kabupatèn Grobogan
Boloh
Boloh
Boloh kapernah ing Jawa Tengah
Boloh
Boloh
Boloh kapernah ing Indonésia
Boloh
Boloh
Koordhinat: 7°08′48″S 110°56′52″E / 7.1466913°S 110.9476831°E / -7.1466913; 110.9476831Koordhinat: 7°08′48″S 110°56′52″E / 7.1466913°S 110.9476831°E / -7.1466913; 110.9476831
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
KacamatanToroh
Kodhe laladan
administrasi
33.15.04.2015

Boloh iku désa ing Kacamatan Toroh, Kabupatèn Grobogan, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)


 

Toroh, Grobogan, Jawa Tengah

Désa-désa: Bandungharja | Boloh | Depok | Dimara | Genengadal | Genengsari | Katong | Kenteng | Krangganharja | Ngrandah | Pilangpayung | Plasaharja | Sindurejo | Sugihan | Tambireja | Tunggak