Blake Clark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Blake Clark
Blake Clark April 2016.jpg
Clark, 2016
Lair (1946-02-02) Fèbruari 2, 1946 (umur 73)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Macon, Georgia, Amérikah Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Blake Clarke
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1986-2012
Anak 2

Blake Clark (lair ing Amérikah Sarékat, 2 Fèbruari 1946; umur 73 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]