Bisztynek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bisztynek
POL Bisztynek COA.svg
Lambang Bisztynek
Bischofsburglokal.jpg
Lokasi Bisztynek
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Masuria
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bisztynek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Bisztynek (Jerman Bischofstein) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.