Biskuit almond China

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chinese almond biscuit
Macau Koi Kei Bakery Almond Biscuits 2.JPG
Jeneng liyanéChinese almond cookie
almond cake
Jinisbiscuit
Ajangandessert
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaGuangdong, Hong Kong and Macau
Woworan pokokmung bean, almond, butter or vegetable oil, sugar and water
Buku masakan: Chinese almond biscuit  Médhia: Chinese almond biscuit

Biskuit almond Tionghoa utawa cookie almond Tionghoa (杏仁 餅) minangka salah sawijining jinis jajanan Cina sing digawe nganggo kacang ijo . Asline panganan iki digawe tanpa almond, lan jeneng kasebut nuduhake wujud almond saka biskuit asli, nanging saiki biskuit almond Cina biasane bentuke bunder lan asring ngemot almond. [1] Biskuit kasebut minangka salah sawijining kue-kue paling standar ing Guangdong, Hong Kong, Macau, lan ing sawetara toko roti Cina ing luar negeri . [2] Cilik, ora isine. Kajaba iku, remuk banget.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Lin, Annie (2019-01-28). "走走澳門|澳門杏仁餅懶人包:咀香園、鉅記、英記、晃記、最香餅家". Anismile 文字旅攝 (ing basa Tyonghwa). Dibukak ing 2020-01-15.
  2. "Chinese Almond Cookie Recipe". The Nibble Great Food Finds. Dibukak ing 6 January 2014.