Bing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bing
Bing zi (Chinese pancakes).jpg
JinisFlatbread or pancake
Panggonan asalChina
Buku masakan: Bing  Médhia: Bing
Bing

Bing ( Chinese ) yaiku salah sawijining panganan Cina sing adhedhasar tepung gandum kanthi bentuk rata utawa disk. Panganan kasebut bisa uga padha karo roti lapis, pancake lan panganan adonan tanpa ragi saka masakan sing dudu Cina. Akeh sing padha karo roti India, crêpes Prancis, utawa tortilla Meksiko, dene sing liyane mirip karo kue lan cookie.