Bill Engvall

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Bill Engvall
Lair 27 Juli 1957 (umur 58)
Flag of the United States.svg Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak, aktor, lan pembawa acara

William Ray "Bill" Engvall, Jr. (dipunlairaken ing Amerika Serikat, 27 Juli 1957; umur 58 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bill_Engvall&oldid=964280"