Bill Engvall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bill Engvall
Bill Engvall 2010.jpg
Pakaryan pelawak, aktor, lan pembawa acara

William Ray "Bill" Engvall, Jr. (lair ing Amerika Serikat, 27 Juli 1957; umur 59 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bill_Engvall&oldid=1087111"