Bill Engvall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bill Engvall
Bill Engvall 2010.jpg
Pakaryan pelawak, aktor, lan pembawa acara

William Ray "Bill" Engvall, Jr. (lair ing Amérika Sarékat, 27 Juli 1957; umur 61 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]