Bill Engvall

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bill Engvall
Lair 27 Juli 1957 (umur 59)
Flag of the United States.svg Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak, aktor, lan pembawa acara

William Ray "Bill" Engvall, Jr. (lair ing Amerika Serikat, 27 Juli 1957; umur 59 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bill_Engvall&oldid=964280"