Bill Engvall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bill Engvall
Bill Engvall 2010.jpg
Pakaryan pelawak, aktor, lan pembawa acara

William Ray "Bill" Engvall, Jr. (lair ing Amérika Sarékat, 27 Juli 1957; umur 60 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]