Bill Engvall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bill Engvall
Bill Engvall 2010.jpg
Pakaryanpelawak, aktor, lan pembawa acara

William Ray "Bill" Engvall, Jr. (lair ing Amérikah Sarékat, 27 Juli 1957; umur 63 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]