Bibliotheca Alexandrina

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bibliotheca Alexandrina

Bibliotheca Alexandrina (Basa Latin kanggo "Kapustakan Al-Iskandariyah" ing Basa Arab: مكتبة الإسكندرية maktabat al-iskandariyyah) iku sawijining kapustakan lan punjer budaya gedhé ing pasisir Segara Tengah ing Alexandria, Mesir. Kapustakan iki kanggo mèngeti Kapustakan Alexandria lan uga minangka usaha kanggo nyoba nggugah bali kamulyan punjer studi lan ngèlmu saka jaman biyèn iki.